В мережі показали перші рендерні електричного Subaru Forester EV

0
24
Автоексперт порадив коли та як замінити резину на автомобілі

Популярний кросовер Subaru Forester пережив планову зміну генерації в листопаді минулого року і вже доступний у США, а 2024-го з’явиться і на батьківщині в Японії. Разом з тим незабаром у цієї моделі вперше в її історії з’явиться повністю електрична версія.

Як вона виглядатиме показали незалежні дизайнери з «Країни сонця, що сходить».

Видання «BestCarWeb» опублікувало перші рендерні зображення електричного Forester EV, судячи з яких на машину чекають певні зміни в дизайні в порівнянні з моделлю з ДВЗ.

Кросовер повинен успадкувати загальну форму кузова у оригінального «Форестера», але замість традиційних решіток радіатора отримати заглушку, а також обзавестися злегка іншими бамперами, більш усіченими арками і модернізованою світлотехнікою.

Автоексперт порадив коли та як замінити резину на автомобілі

Зараз у лінійці Subaru вже є один електромобіль – «батарейний» кросовер Solterra, але новинка компанії розташується на сходинку вище за цю модель і відповідатиме габаритам: 4,6-метра завдовжки, 1,8-метра завширшки і 1,7-метра в висоту.

Який двигун збираються розташувати під капотом електричного Forester поки невідомо, але японські інсайдери пишуть про те, що машині може дістатися ємна батарея, запас ходу з якої перевищить позначку 700 кілометрів.

Дебют Forester EV (втім, не виключено, що машині дістанеться інша назва) заплановано на кінець 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!