Головна Авто Експерти назвали найбільш надійні марки машин, які продаються в Україні

Експерти назвали найбільш надійні марки машин, які продаються в Україні

0
334

Consumer Reports опублікував свій щорічний рейтинг надійності автомобільних брендів. Перші три місця в цьому списку посіли Lexus, Toyota і Mini.

У звіті зазначається, що два японські бренди — Lexus і Toyota — помінялися місцями з попереднього року. Тепер лідером є Lexus. Після них йде Acura, а п’яту сходинку посідає бренд Honda, пише НВ.

Consumer Reports зібрав дані про понад 330 000 автомобілів із модельним роком від 2000 до 2023 року, включно з кількома моделями 2024 року.

Дослідники відзначили 20 різних проблемних областей, від незначних до серйозних, таких як поломки двигуна і проблеми із зарядкою електромобіля.

Експерти зазначають, що азіатські бренди, як і раніше, лідирують у надійності з оцінкою 63 зі 100, тоді як європейські та американські марки відстають з оцінками 46 і 39 відповідно.

Цікаво, що легкові автомобілі залишаються найнадійнішим типом транспортних засобів з оцінкою 57, за ними йдуть позашляховики та мінівени. Пікапи, з іншого боку, отримали найнижчу оцінку — 41.

Погані новини для любителів «німців». Тести показали, що BMW і Audi споживають набагато більше пального, ніж заявлено
Аналітики також констатували зростання інтересу до електрифікованих моделей. Гібридні автомобілі показують на 26% менше проблем, ніж традиційні автомобілі з ДВЗ. Найвидатнішими моделями в цьому сегменті є Lexus UX і NX Hybrid, а також Toyota Camry Hybrid, Highlander Hybrid і RAV4 Hybrid.

Consumer Reports надає рейтинги надійності на основі середнього прогнозованого рівня надійності модельного ряду бренду. Завдяки цим даним споживачі можуть приймати більш поінформовані рішення під час вибору автомобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Дякуємо!

Тепер редактори знають.