Розкрито автомобілі, якими найбільше незадоволені їхні власники

0
757

Купуючи уживаний автомобіль багато хто бажає, щоб він був ідеальним – багатофункціональним, економічним і, найголовніше, працювати, як належить. Але цим критеріям відповідають не всі машини. Авторитетне видання «Consumer Reports» провело опитування, в якому вислухало незадоволених своєю покупкою автовласників. І його результати виявилися багато в чому несподіваними.

У дослідженні розглядався так званий індекс задоволеності покупців. Чим нижче виявлявся відсоток, тим менше людей купили б собі такий самий автомобіль знову. До антирейтингу увійшло чимало моделей, які дуже популярні, зокрема й Росії.

На десятому місці розташувався Nissan Altima . Тільки 48% опитаних власників цього седана заявили, що придбали його ще раз. 1% поступилася йому ще одна 4-дверка – Volkswagen Jetta , а також схожий за форматом Kia Forte .

Сьома позиція дісталася Mercedes-Benz C-Class – лише 46% власників цієї моделі заявили, що купили б цю машину знову. Тоді як шосте місце зарезервував кросовер Kia Seltos з результатом в 45%.

З п’ятого по друге місця за спаданням розташувалися: Nissan Kicks (44%), Kia Sorento Hybrid (42%), Nissan Sentra (39%) і Volkswagen Taos (38%).

Що стосується автомобіля, який власники категорично відмовляються купувати ще раз, то ним виявився японський кросовер Infiniti QX50 . В опитуванні про бажання придбати машину вдруге заявили лише 25% її власників, що є найгіршим показником серед усіх інших варіантів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.