Skoda анонсувала випуск нового компактного кросовера (Фото)

0
200

Skoda офіційно підтвердила, що компанія презентує свій новий компактний кросовер на початку наступного року. Презентація відбудеться в Індії. Очікується, що компактний кросовер з’явиться в автосалонах через рік, у березні. Автомобіль буде заснований на платформі MQB A0-IN, яку використовують різні моделі Skoda та VW в Індії.

Skoda також опублікувала тизер позашляховика, демонструючи деякі особливості його дизайну. Компанія розпочала опитування на тему того, яку назву слід вибрати для майбутньої моделі. Наразі шанувальники вибирають між Kwiq, Kymaq, Kylaq, Kariq та Kyroq.

Передбачається, що новий автомобіль буде оснащений 1,0-літровим турбодвигуном TSI, який у Kushaq видає 115 к.с. та 178 Нм максимального крутного моменту. Цьому двигуну асистуватиме шестиступінчаста механічна коробка передач або шестиступінчастий класичний “автомат” з гідротрансформатором.

Новий кросовер Skoda стане глобальною моделлю. Окрім Індії, його також будуть продавати в країнах Південної Америки, Південно-Східної Азії та Африки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!