Названі автомобілі Hyundai, які варті того, щоб їх купити

0
1231

Автомобілі Hyundai є одними з кращих з точки зору співвідношення ціна/якість. Всього за два десятиліття продукція найбільшого автовиробника з Південної Кореї зазнала вражаючої еволюції і тепер відрізняється високим рівнем надійності та завидною механічною різноманітністю.

Портал «Periodismodelmotor» з Іспанії назвав 5 моделей Hyundai, які коштують того, щоб їх придбати. Ми своєю чергою, зіставила ці машини з реаліями російського вторинного ринку.

Hyundai Ioniq

Першопрохідник компанії, що в середині минулого десятиліття почав освоювати електричні технології. Машину продавали як з традиційними гібридними, так і підключаються, а потім повністю електричними силовими установками.

Автомобіль зарекомендував себе дуже надійний, а також комфортний. 

Hyundai i40

В останні кілька років седани D-класу втрачали покупців, але деякі з них залишаються популярними на вторинному ринку. Один з таких прикладів – 4-двері i40. Привабливий зовні автомобіль виявився не тільки безвідмовним, а ще й дуже зручним для далеких поїздок.

Крім того, машина могла похвалитися відмінним співвідношенням ціни та якості, виділяючись на тлі інших непоганим рівнем продуктивності та економічності.

Hyundai Tucson

Популярний кросовер C-сегмента, який продавався задовго до появи ix35, що його змінив, а потім через короткий термін повернувся в модельну лінійку компанії, за роки існування показав себе не ідеальним, але непоганим представником власної категорії.

У плюси машини вносять її екстер’єр, якість виготовлення, комфорт, технологічність та динамічність.

Hyundai Kona

Маловідомий в Україні, але кросовер, що продається в Європі, вже дуже довго, здатний похвалитися не тільки відмінною збіркою, а й непоганою естетикою. Разом з комфортним салоном і відносно низькою ціною машина виявилася одним з найкращих варіантів у країнах ЄС за ціною від 12 тисяч євро.

Hyundai i20

Представник компактного класу автомобілів збалансований у всіх важливих характеристиках. Машина непомітна для оточуючих, але дуже зручна, функціональна та проста в управлінні. А ще вона вартує недорого. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.