Названо знаменитості, які вже купили новий пікап Tesla Cybertruck

0
110

У той час як прості смертні змушені місяцями чекати на постачання нового електричного пікапа Tesla Cybertruck, деякі знаменитості вже всюди розсікають на таких машинах.

За інформацією австралійського видання «Drive», мільйон бронювань означає, що покупці можуть перебувати у черзі за автомобілем навіть не місяцями, а роками. Але деяким відомим у світі особам удалося зайняти в ній перші місця і вже отримати свої машини.

Фаррелл Вільямс

Музикант та креативний директор чоловічого одягу Lois Vuitton був помічений за кермом Tesla Cybertruck у Майамі на початку січня цього року. Співак намагався запакувати 5,7-метровий пікап, але впоратися з цим завданням так і не зміг, делегувавши його камердинеру.

Ранній доступ до машини з боку знаменитості викликав лють фанатів Tesla у соцмережах, де коментатори скаржилися, що зірки не стоять у чергах як звичайні покупці. Втім, поки достеменно невідомо, купив Вільямс машину або просто використав її, щоб прорекламувати.

Серена Вільямс і Алексіс Оганян

Зірка тенісу Серена Вільямс та її чоловік, засновник популярного форуму Reddit Алексіс Оганян, точно є гордими власниками одного з перших серійних екземплярів Cybertruck, про що розповіли на своїх сторінках у соцмережах.

Спайк Лі

Кінорежисер був одним із головних фанатів майбутнього пікапа Tesla і, зрозуміло, виявився чи не першим його власником. Машину було доставлено до його гаража ще у грудні минулого року.

Ілон Маск

Засновник та генеральний директор Tesla Ілон Маск підтримує продукти своєї компанії та був помічений за кермом серійного Cybertruck ще у жовтні 2023 року в Техасі. Раніше мільярдер заявляв, що цей пікап стане його новою машиною щодня, замінивши Model S і Model X.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!