Volkswagen показав новий Tiguan Allspace, недоступний на європейському ринку

0
226

Volkswagen оновлює лінійку своїх позашляховиків, але одна з новинок, на жаль, не дістанеться європейських покупців. Йдеться про новий Tiguan Allspace , який, незважаючи на свою назву, не продаватиметься на території Європи. Натомість компанія планує заповнити проміжок між моделями Tiguan і Touareg за рахунок другого покоління Tayron, який вже зарекомендував себе на китайському ринку.

Новий Volkswagen Tiguan Allspace, який у Китаї буде відомий як Tiguan L , став результатом співпраці спільного підприємства SAIC Volkswagen . Автомобіль відрізняється збільшеними габаритами: його довжина становить 4,74 метра, а колісна база – 2,79 метра, що відповідно на 20 і на 11 см довше порівняно із стандартною версією нового Tiguan.

Цей «новий Tiguan Allspace» обіцяє запропонувати ще більше місця та комфорту для пасажирів та їхнього багажу, завдяки чому стане ідеальним вибором для сімейних подорожей. Крім того, автомобіль отримає назву Tiguan L Pro в Китаї, що передбачає, що якийсь час він продаватиметься паралельно зі старою моделлю Tiguan L .

Однак, незважаючи на всі переваги нового Tiguan Allspace , жителі Європи не зможуть гідно оцінити його через рішення Volkswagen не виводити модель на європейський ринок. Натомість, європейські шанувальники бренду можуть очікувати появи Tayron другого покоління, який обіцяє поєднувати в собі інноваційні технології та чудові характеристики, характерні для автомобілів Volkswagen.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!