Ford показав лімітовану серію Mustang Mach-E із бронзовим забарвленням

0
112

Компанія Ford офіційно представила лімітовану серію свого електричного кросовера Mustang Mach-E у характерному бронзовому вигляді. Незважаючи на відхід від традиційної естетики поні-карів, ці електромобілі обіцяють зачарувати водіїв своїми видатними характеристиками. 

На даний момент докладні технічні характеристики не розкриваються, зате продемонстровано дизайн екстер’єру та інтер’єру. Очікується, що пакет Bronze Appearance позиціонує Ford Mustang Mach-E як найшвидший кросовер в історії моделі, обіцяючи динамічний розгін до 100 км/год. Точні цифри прискорення поки що не розголошуються, але з урахуванням 480 к.с. Mach-E GT, який розганяється до 100 км/год за 3,7 секунди, очікується, що електричний Mustang Bronze Appearance зможе конкурувати зі своїм бензиновим аналогом. надкрила бронзових жуків. 

Додатково будуть доступні чорні та білі варіанти кузова з бронзовими акцентами на колесах, радіаторних решітках і шильдиках. Передні сидіння, розроблені компанією Ford Performance, пропонують удосконалену бічну підтримку та регулювання в десяти положеннях. Ford Mustang з традиційним бензиновим двигуном. Крім того, компанія Ford готується задовольнити потреби власників першого покоління Mustang, пропонуючи пакет ePower Mustang, який дозволяє перетворити їх класичні моделі з бензиновим двигуном в електромобілі. 

Ford гарантує потужність 300 л. для електрифікованої версії та запас ходу не менше 200 миль (321 км). Ця пропозиція відкриває нові перспективи для власників старих Mustang, дозволяючи їм приєднатися до світу електричної мобільності, зберігаючи при цьому характерні риси своїх класичних автомобілів. можливості переходу до екологічно чистої мобільності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!