Оновлений Nissan Qashqai з’явився на нових фотографіях

0
384

Компанія Nissan готується до планового оновлення свого популярного компактного кросовера Qashqai, що у третьому поколінні продається в Європі з лютого 2021 року. Офіційну прем’єру заплановано на цей рік. Як він виглядатиме, показали нові шпигунські фотографії прототипів, які вдалося помітити на дорогах Німеччини напередодні.

Обидві машини, що потрапили в об’єктиви автомобільних папараці, були одягнені в камуфляж, але лише частково. Маскування розташовувалося спереду, у нижній частині боковин і ззаду, ніби натякаючи, основні зміни готуються лише у цих площинах.

Крізь камуфляж можна побачити, що передня частина нового Qashqai виглядає близько до електричного кросоверу Nissan Ariya.

На відміну від попередника вузькі фари денних ходових вогнів і покажчиків поворотів в оновленому компактному «паркетнику» відокремилися від основного блоку, який тепер розташовується трохи нижче і має клиноподібну форму, що нагадує оптику Mercedes EQ.


Інші зміни включили появу у машини менш об’ємної радіаторної решітки з більш сучасним внутрішнім малюнком, а також нового місця для емблеми Nissan.


Задні ліхтарі на прототипах виглядають так, ніби виявляться значною мірою недоторканими, але можуть змінити графіку, тоді як бампер отримає інші лінії.


Фотошпигунам вдалося заглянути навіть у салон тестових кросоверів, де виявився новий дисплей мультимедійної системи, прикріплений до верхньої частини центральної консолі, і більш квадратний, ніж у актуальних «паркетників».


Обидві машини, зафіксовані під час випробувань, були оснащені гібридною версією системи E-Power, що самозаряджається. Очікується, що вона має покращитися з точки зору ефективності та екологічності, щоб краще відповідати стандарту Євро-7.

Терміни прем’єри оновленого Qashqai поки не розкриваються, але ходять чутки, що машину представлять вже цієї весни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!