Головна Авто В мережі показали повністю електричний Jeep Wagoneer S (ФОТО)

В мережі показали повністю електричний Jeep Wagoneer S (ФОТО)

0
288

У новинки три цифрових дисплеї на передній панелі та четвертий екран, який призначений для керування кліматом та функціями сидінь.

Jeep ділиться свіжими подробицями про свого майбутнього електричного позашляховика, відомого як Wagoneer S . Інтер’єр новинки поєднує в собі технології преміум-класу та ретельно продумані деталі. Напередодні компанія поділилася першими офіційними зображеннями моделі.

Судячи з фотографій інтер’єру, на передній панелі Wagoneer S буде чотири екрани. Перший – дисплея для водія. У центрі є інформаційно-розважальний дисплей. Нижче розташований екран меншого розміру, для керування кліматичною установкою, різними функціями крісел і т. д. Нарешті, передбачено і пасажирський дисплей, який, очевидно, можна використовувати для перегляду фільмів або інших розважальних заходів, недоступних водієві.

Jeep не надав жодних конкретних подробиць. Однак дещо вже відомо. Наприклад, у технологічному інтер’єрі пропонуватиметься акустична система McIntosh з 19 динаміками. Подвійний панорамний люк входитиме до стандартної комплектації. Крім того, Wagoneer S  отримає спеціальну систему Selec-Terrain із різними режимами руху.

Подробиць про силову установку не так багато. Так, Jeep Wagoneer S буде побудований на абсолютно новій платформі STLA-Large зі стандартним повним приводом 4xe . Така платформа підтримує тягові акумуляторні батареї ємністю від 85 кВт·год до 118 кВт·год. Електричний позашляховик матиме 600 к.с., що дозволить йому розганятися з місця до 100 км/год приблизно за 3,5 секунди.

Очікується, що Jeep Wagoneer S надійде у продаж восени цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.