За найдешевшим кросовером Honda вишикувалися величезні черги

0
4266

Три місяці тому Honda розпочала продаж свого нового субкомпактного кросовера, який виявився найдоступнішим у лінійці марки. Машину назвали Elevate та вивели на дебютний для неї індійський ринок.

Автомобіль відразу ж зазнав ажіотажного попиту, який підтвердився статистикою. За перші 100 днів дилери реалізували більше 20 тисяч одиниць цієї моделі, що становить 50% від загального обсягу продажів Honda на ринку цієї країни, що розвивається.


Для того, щоб задовольнити попит, завод японської марки в Індії був змушений збільшити кількість змін, але поки що вийти на потрібні обсяги складання Elevate підприємству не вдається, а за машиною вишиковуються величезні черги.

Нагадаємо, кросовер Elevate збудований на бюджетній платформі Honda Global Small Car, на якій раніше були спроектовані сіті-кари Fit/Jazz.


Довжина машини дорівнює 4312 мм, ширина – 1790 мм, висота – 1650 мм. Відстань між осями становить 2650 мм, а дорожній просвіт автомобіля є найкращим у сегменті, досягаючи позначки 220 мм.

Незважаючи на невеликі габарити Elevate має відмінну місткість. Усередині може розташуватися до п’яти осіб, а об’єм багажного відділення машини дорівнює 458 літрам.


Як двигун популярний «паркетник» використовує 1,5-літровий бензиновий атмосферний мотор, що видає 121 кінську силу. У парі з ним працює 6-швидкісна МКПП або варіатор, але привід може бути лише переднім.

Цінник на машину в Індії починається з позначки 1 мільйон 100 тисяч рупій або всього 500 тисяч гривень за поточним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!