Honda Prologue виходить на ринок з п’ятьма еомплектаціями та доступними цінами

0
285

Новий електричний кросовер Honda Prologue незабаром з’явиться на ринку і буде доступний у п’яти комплектаціях, включаючи варіанти з одномоторною передньопривідною та двомоторною повнопривідною системою. Базова версія EX з переднім приводом і одним двигуном має запас ходу 476 км і оцінюється в 48 795 доларів. Наступна комплектація EX із двома моторами та повним приводом пропонує запас ходу 452 км за 51 795 доларів.

Також доступна комплектація Touring з одним мотором на передній осі та запасом ходу в 476 км за 53 095 доларів. Варіант Touring з повним приводом і двома моторами, що забезпечує запас ходу в 452 км, коштує 56095 доларів. Найдорожча комплектація Elite з двома електромоторами та повним приводом, що має запас ходу в 439 км, пропонується за 59 295 доларів.

Для максимального запасу ходу покупцям рекомендується вибирати варіанти EX або Touring із переднім приводом. Система AWD, додана до будь-якої комплектації, скоротить запас ходу на 24 км. Ціна Prologue значно нижча, ніж у Chevrolet Blazer EV, який коштує 56 715 доларів у базовій версії.

Моделі Honda Prologue з одним двигуном мають потужність 212 к.с., а версії з повним приводом – 288 к.с. Усі комплектації оснащені літій-іонним акумуляторним блоком Ultium на 85 кВт/год від General Motors та незалежною багатоважільною підвіскою. Старт продажів запланований на березень поточного року, при цьому Honda пропонує покупцям спеціальні кредитні програми для зарядних станцій та різноманітні комплекти для заряджання.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!