Детально розсекречений новий кросовер Jeep Renegade 2019

0
426

Американці озвучили характеристики кросовера Jeep Renegade 2019 для європейського ринку. Раніше була розкрита зовнішня складова машини, а тепер розробники показали автомобіль всередині і розсекретили моторну гамму позашляховика.

Зовнішність Jeep Renegade 2019 оновилася за рахунок іншого переднього бампера, інші решітки радіатора і світлодіодні фари. Поворотні сигнали на крилах рестайлінгового кросовера тепер білі, а «ікси» на задніх ліхтарях зробили червоними.

Інтер’єр Jeep Renegade 2019 дещо змінився за рахунок іншої мультимедійної системи, яка в базовій комплектації кросовера отримує 5-дюймовий дисплей, а в «топовому» виконанні для машини передбачений 8-дюймовий монітор. Також в автомобілі з’явився власник смартфона, новий блок управління кліматичною установкою.

 

 

Для базового передньопривідного Jeep Renegade 2019 передбачена літрова «трійка» віддачею в 120 л.с. з МКПП. У повнопривідних версіях кросовер отримає мотор 1.3 тягою 150 (комплектується РКПВ) або 180 к.с. (АКПП). Дизельну силову лінійку новинки представлять двигуни 1.6 потужністю 120 к.с. і 2.0 продуктивністю 140 або 170 к.с.

Для кросовера Jeep Renegade 2019 передбачені системи: утримання в смузі, розпізнавання дорожніх знаків, попередження зіткнень з автоматичним екстреним гальмуванням, контролю сліпих зон і багато іншого. Продажі машини в Європі стартують наступної осені. У Росії автомобіль з’явиться в кінці року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!