General Motors представив недорогого конкурента Toyota RAV4

0
70

У США презентували новий Chevrolet Equinox четвертого покоління. Із появою однойменного електромобіля бензиновий кросовер не зник, а випускатиметься паралельно, до того ж як окрема модель. Її подробиці розкрили на офіційному сайті концерну General Motors.

Кросовер Chevrolet Equinox надійде в продаж із літа й спочатку буде запропонований на ринках Північної Америки та Китаю. Стартова ціна автомобіля становитиме менш ніж 30 000 доларів, а його основними конкурентами стануть Toyota RAV4, Ford Escape / Kuga, Hyundai Tucson і KIA Sportage.

Дизайн Chevrolet Equinox 2024

Новий Chevrolet Equinox 2024 став набагато яскравішим і виразнішим на вигляд. У його дизайні тепер переважають грані, капот став вищим, а колісні арки розширили. Величезна решітка радіатора поєднується з двоповерховими діодними фарами. Стійки даху нагадують акулячі плавники – це фішка багатьох сучасних кросоверів Chevrolet.

У лінійці є дві цікаві спеціальні версії моделі: позашляхова Activ і спортивна RS. Вони відрізняються решіткою радіатора, оздобленням, обвісом і декором. До того ж новий Chevrolet Equinox Activ отримав 17-дюймові позашляхові шини, а в RS встановлена 19-дюймова гума з нижчим профілем.

Кросовер Chevrolet зберіг платформу моделі минулого покоління. За довжиною його можна порівняти з попередником, але він став ширшим і вищим.

Розміри Chevrolet Equinox 2024:

  • довжина – 4653 мм;
  • ширина – 1902 мм;
  • висота – 1667 мм;
  • колісна база – 2730 мм.

Салон і комплектація Chevrolet Equinox 2024

В інтер’єрі поліпшено оздоблення, а селектор КПП перенесено на рульову колонку. На передній панелі тепер встановлено два 11-дюймові дисплеї – віртуальний щиток приладів і тачскрин нової мультимедіа на базі Google.

Центральна консоль виконана двоповерховою та ховає нішу для поклажі. Новий Chevrolet Equinox став просторішим усередині, а об’єм його багажника зріс до 845-1800 л (якщо міряти під стелю та з відсіком під підлогою).

Базова комплектація Chevrolet Equinox 2024 розширена й охоплює камеру заднього виду, парктронік, підігрів передніх сидінь і керма, адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування й утримання в смузі. У дорожчих версіях тепер є бездротова зарядка смартфонів, вентиляція передніх і підігрів задніх крісел.

Новий Chevrolet Equinox, характеристики

Двигуни Chevrolet Equinox 2024 залишилися колишніми, але доопрацьовані. Спочатку модель буде доступна тільки з 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою на 175 к.с. і 275 Нм.

Максимальна швидкість становить 190 км/год. Передньопривідна версія оснащена варіатором, а повнопривідна – 8-ступінчастою автоматичною КПП. В останньому випадку також передбачено набір режимів для різних типів дорожнього покриття.

Пізніше в окремих країнах і тільки для модифікації RS мають запропонувати ще й 2,0-літровий 231-сильний турбомотор. Із ним кросовер здатен розвинути 210 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!