Розкрито найбезвідмовніші автомобілі за версією американців

0
1341

Автомобілі Toyota мають зразкову надійність. Це твердження вкотре довів рейтинг, опублікований американським авторитетним агентством Consumer Reports. У ньому експерти ранжують машини залежно від кількості технічних проблем, які щороку припадають на кожну модель.

У ТОП-10, опублікованому заокеанським виданням, опинилося одразу сім представників модельної лінійки Toyota. Причому чотири з них розташувалися на лідируючих позиціях.

Найміцнішим автомобілем за версією американців виявився Toyota 4Runner з оцінкою в 87 балів зі 100. На другому рядку з таким самим підсумковим балом розташувався гібридний варіант Toyota Camry , а трійку замкнув цей же седан, але з ДВС (86 балів).

Четверте місце залишив за собою кросовер Toyota RAV4 Prime (84 бали), а єдиною не тойотою в п’ятірці виявився BMW X5 з результатом 82 бали.

Шостим став Subaru Forester , який отримав оцінку за загальну надійність у 82 бали, а сьоме місце дісталося простому Toyota RAV4 (80 балів).

Восьмий рядок чарту підкорився Acura RDX з тими ж 80 балами, тоді як дев’яте та десяте місця окупували ще дві «Тойоти» – Corolla та гібридний варіант кросовера Highlander (77 та 75 балів за надійність відповідно).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.