Volkswagen показав перші ескізи нового покоління Golf

0
604

Очікується, що німецький концерн представить рестайлінгову модель наприкінці січня цього року. На представлених зображеннях дизайнери бренду продемонстрували зовнішній вигляд майбутнього автомобіля. Крім того, компанія опублікувала короткий тизерний ролик, де також за допомогою скетч показала екстер’єр Golf GTI. При цьому досі невідомо, чи отримає серійний хетчбек подібні рішення, чи дизайнери оприлюднили один із можливих варіантів.

На опублікованих ескізах Volkswagen Golf представлений новим дизайном переднього бампера, який відрізняється масивними горизонтальними перемичками. Крім того, хетчбек зобразили з іншим дизайном головної оптики і з заднім спойлером, який є продовженням даху, що спадає. Іншими відмінностями екстер’єру стали великі колісні диски.

Очікується, що нове покоління Golf отримає суттєво перероблений інтер’єр та нові технологічні рішення. Наприклад, відомо, що хетчбек рестайлінгу стане першою серійною моделлю концерну, яку обладнають голосовим помічником зі штучним інтелектом, що працює на базі чат-бота ChatGPT.

Що стосується моторної гами, то тут Volkswagen може зберегти актуальні агрегати, зробивши їх екологічнішими. При цьому восьме покоління Golf стане останнім, яке отримає традиційні ДВЗ. У майбутньому модель повністю переведуть на електротягу.

На початку січня в мережі з’явилися офіційні фотографії інтер’єру нового Volkswagen Golf GTI. Салон майбутнього зарядженого хетчбека німецький концерн продемонстрував перед виставкою CES.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!