Новий великий кросовер Genesis зможе проїжджати без підзарядки до 800 кілометрів

0
669

Корейський преміальний бренд Genesis, що входить до концерну Hyundai-Kia, готує до виходу нову флагманську модель. Їй має стати великий позашляховик з індексом GV90. Машина розташується на одну позицію вище за нинішній найбільший SUV марку GV80 і з’явиться у продажу в найближчі роки.

Напередодні з’ясувалося, що такий автомобіль буде повністю електричним та зможе похвалитися великим запасом ходу.


Корейське видання The Korean Car Blog опублікувало інформацію, згідно з якою новий Genesis GV90 матиме дальність ходу на одному заряді до 800 кілометрів.

Це значний показник, домогтися якого інженерам Hyundai вдасться завдяки використанню платформи E-GMP, а також тягової батареї ємністю 113 кВт/год.


Судячи з нових шпигунських знімків новинки, опублікованих в Мережі, машина отримає агресивний дизайн з двоповерховими фарами, кожен з яких буде виконаний у вигляді світлодіодної тонкої лінії.

Крім того, на машину чекає поява спеціальних «орних» дверей, що відкриваються внутрішньою частиною обличчям один до одного. Найчастіше такі зустрічаються в автомобілях ультра-розкішних брендів.


Що стосується корми, то там GV90 може отримати ліхтарі, що за дизайном нагадують «молодшу» модель GV80, а також власний бампер.

Автомобіль представлять наприкінці 2024 року. Як конкуренти для нього виступлять такі моделі як: BMW iX, Mercedes-Benz EQS і Tesla Model X.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!