Найшвидша Toyota Camry: показана версія GR

0
676

У середині листопада 2023 року Toyota показала нове покоління седана Camry (XV80). Автомобіль трохи змінився зовні, але суттєво технічно, ставши повноцінним гібридом.

Нещодавно Акі Тойода заявив, що компанія припинить випускати «нудні автомобілі» і підкріпив ці слова справою, перетворивши моделі Yaris і Corolla на найкращі в класі «гарячі» хетчбеки.

Що, якщо таким же шляхом піде і нова Camry? Цим питанням став незалежний дизайнер з Малайзії, відомий як «Theottle», який підготував візуалізацію такого автомобіля.

Седан, що вийшов на зображеннях, обзавівся назвою Toyota GR Camry і являє собою чотиридверку з елементами, запозиченими у «зарядженої» GR Corolla.

Перше, що зробив з нової “Камрі” незалежний художник, переніс на седан D-класу передню частину кузова від “молодшої” моделі, але трохи змінив її форму, щоб вона краще відповідала пропорціям седана.

Фари машини були збережені і припали до місця поряд з агресивним бампером і широкими чорними радіаторними гратами, запозиченими у «зарядженого» хетчбека.

Інші зміни включили появу у GR Camry нового комплекту чорних колісних дисків, розширених передніх і задніх крил, а також бічних спідниць.


Крім того, у повнорозмірного седана з’явилося ззаду антикрило, тоновані ліхтарі, унікальний бампер, затемнений дифузор і спеціальний дизайн потрійних вихлопних труб.

Як двигун для «зарядженої» Camry підійшов би модернізований варіант 3-циліндрового мотора з турбонаддувом і складною системою повного приводу, схожою на ту, що реалізували в GR Corolla. Альтернативний варіант – найбільш об’ємний двигун, наприклад “наддувна четвірка”.

Насправді про те, щоб у Camry з’явилася швидка версія, принаймні поки не йде. І навіть якщо вона колись побачить світ, то станеться це дуже нескоро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!