Названо 3 кросовери з найнижчими витратами на ремонт

0
3731

Сегмент кросоверів вже багато років є найпопулярнішим серед автомобілів як в Україні, так і у світі. Такі машини приваблюють покупців своїм дизайном, високою посадкою, практичністю та універсальністю.

Журналісти іспаномовного видання «Periodismodelmotor» задалися питанням про те, які з SUV мають найнижчу ціну ремонту (не включає планове техобслуговування), підготувавши ТОП-3 кросоверів з кращими показниками за цим параметром.

Subaru Forester

Найкращим представником у сегменті SUV за ціною ремонту виявився Subaru Forester. Згідно з підрахунками аналітиків, витрати на ремонт протягом 5 перших років володіння становлять у середньому всього 750 євро (74 тисячі рублів). Оцінка надійності моделі дорівнює 4,5 балів із 5.

Subaru Outback

Така сама цифра фігурує у випадку його родича за модельним рядом – проміжною моделлю Outback.

Стверджується, що вона поступається «Форестеру» з погляду надійності всього 0,1 бала і потребує витрат на ремонт у перші 5 років у розмірі 750 євро або 74 тисяч рублів.

Subaru Ascent

Замкнув трійку кросоверів із найнижчою ціною ремонту за 5 років володіння, як би це не здавалося парадоксально, ще один Subaru – Ascent.

Результат цього кросовера, який також називають універсалом підвищеної прохідності, виявився трохи гіршим, ніж у випадку з Forester та Outback, але все одно одним із найкращих у класі – 866 євро або 86 тисяч рублів.

Що стосується оцінки надійності моделі, то вона дорівнює 4,3 балів із 5.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.