У Мережі вирішили розсекретити новий Lancia Ypsilon напередодні дебюту

0
273

Оновлену Lancia Ypsilon було знято без будь-якого камуфляжу під час рекламної зйомки в Італії, що дозволило оцінити нову модель напередодні її презентації та виходу на ринок цього року.

Lancia продає Ypsilon, що йде в Європі з 2011 року, і сказати, що він застарів, було б применшенням. На щастя, модель нового покоління була повністю перероблена і зовсім не схожа на попередницю. Насправді це досить красивий хетчбек.

Цей конкретний екземпляр виконаний у темному відтінку синього та має низку чорних акцентів. Передня частина характеризується розділеною світлодіодною світловою панеллю з невеликим центральним елементом, що проходить вертикально. Основні блоки фар розташовані трохи нижче на передній панелі, а також є чорні радіаторні решітки.


Ці фотографії також дають нам уявлення про інтер’єр автомобіля. Найбільш яскравим елементом є цифрова панель приладів і великий інформаційно-розважальний дисплей. Lancia також створила інтригуючу центральну консоль з великим круглим майданчиком.

Lancia підтвердила, що продаватиме новий Ypsilon у гібридному та електричному варіантах. Електрична версія, ймовірно, матиме багато загальних компонентів як з Jeep Avenger, так і з Peugeot e-208, а це означає, що, ймовірно, буде електродвигун потужністю 154 к.с., що рухається акумуляторною батареєю ємністю 54 кВт/год. .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!