Suzuki випустила модель, яку розкупили за кілька годин

0
90

Вже досить довгий час ми уважно стежимо за всіма новинами про п’ятидверне Suzuki Jimny. Адже тридверна модель вже є культовим транспортним засобом, який більш ніж підходить для використання на бездоріжжі.

Подовжена версія Jimny (зроблена в Індії, а не в Японії) прибула до Мексики, де перша партія моделі, обмежена 1000 екземплярами, була розпродана протягом кількох годин. При цьому ціна п’ятидверного Jimny в Мексиці починається з позначки 509 990 песо, що становить близько 1,3 млн ​​гривень за поточним обмінним курсом. Крім того, стягується плата за бронювання у розмірі 20 000 песо (трохи менше 40 тис. гривень).

Модель доступна в п’яти різних колірних комбінаціях: Cosmos Crimson, Ob5e5ion Green, Charcoal Ivory, Ninja Black та Antarctic Grey. Однак, як видно зі специфікацій на офіційному мексиканському сайті, в даний час Jimny пропонуватиметься лише з чотириступінчастою автоматичною коробкою передач та в комплектації GLX.

1,5-літровий м’який гібридний бензиновий двигун розвиває потужність 105 л. і 134 Нм крутного моменту. Потужність, звичайно, передається системі повного приводу. Варіанти трансмісії включають п’ятиступінчасту механічну коробку передач та чотириступінчасту автоматичну.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!