Новий дешевий купе-кросовер Toyota з’явиться на початку 2024 року

0
1974

Цієї весни у продаж вийшов «паркетник» Suzuki Fronx, що став найдешевшим купе-кросовером у світі з ціною при перерахунку на гривні близько 400 тисяч гривень. Але залишатися в цьому амплуа йому самому доведеться недовго.

Компанія Toyota, що має партнерські відносини з «Сузукі», готує власний варіант такого позашляховика. За новою інформацією, він може вийти у продаж уже на початку 2024 року.


Як називатиметься машина невідомо, але нещодавно «тойотівці» запатентували ім’я Urban Cruiser Taisor.

Передбачається, що головними відмінностями нового недорогого купе-кросовера Toyota від його побратима стануть невеликі косметичні зміни, в тому числі інші решітки радіатора, модернізований передній і задній бампери, а також колеса з унікальним дизайном.


Невелика різниця буде помітна і з оформлення інтер’єру, де, як очікується, з’явиться оновлена ​​передня панель з новими вставками та іншою обробкою.

Список оснащення Toyota Urban Cruiser Taisor повинен включити мультимедійну систему з 9-дюймовим сенсорним дисплеєм, акустичну систему з шістьма динаміками, бездротовий зарядний пристрій, швидкі порти USB, а також шість подушок безпеки.


Під капотом кросовера розташуються такі самі мотори, що і в Suzuki Fronx. Йдеться про 1,2-літровий бензиновий «атмосферник», що видає 90 кінських сил і 113 Нм, а також літровий турбомотор на 100 «сил» і 147 Нм відповідно. Зв’язку обом складе як механічна коробка передач, так і «автомат».

Першим ринком для нової Toyota стане індійський, а потім машина може вибратися за межі країни, у тому числі з’явившись у експортних державах із правостороннім рухом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!