Універсал Audi принца Гаррі продають за 2 мільйона гривень

0
428

Незважаючи на те, що члени королівської родини можуть володіти замками, коронами, а також наймати охоронців та мати дворецьких, іноді в їхніх гаражах можуть бути припарковані цілком тривіальні автомобілі.

Один із них – універсал Audi RS6 Avant, який колись належав британському принцу Гаррі. Машину виставили на продаж за 42 тисяч фунтів стерлінгів або 2 мільйони гривень.


Син кроля Чарльза придбав цей Avant у 2017 році, коли зустрічався зі своєю тоді ще майбутньою дружиною Меган Маркл. Швидкий пошук у Google видає безліч фотографій, на яких член королівської родини пересувається німецьким універсалом сірого кольору.

Машина була замовлена ​​принцом у максимальному оснащенні, що включає практично всі додаткові опції вартістю приблизно 11 тисяч фунтів стерлінгів або 500 тис гривень (у тому числі панорамний дах і система нічного бачення).


Автомобіль був укомплектований бітурбованим мотором V8, що видає 552 кінські сили.


Незважаючи на те, що універсал вже зовсім не новий і має пробіг у 109 тисяч кілометрів, він знаходиться у відмінному стані, що підтверджують його фотографії. Більше того, на нього все ще поширюється гарантія, яка завершиться у 2025 році.


Що цікаво, машину вже продавали у серпні 2018 року. На той момент вона проїхала 7 тисяч 184 кілометри і за неї просили 71 900 фунтів стерлінгів (приблизно 4 мільйона гривень). Однак через п’ять років автомобіль подешевшав майже вдвічі – до 42 тисяч фунтів або 2 мільйона гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!