Представлено Honda Accord, який проїде на одному баку 1250 км

0
779

Прем’єра нового, одинадцятого покоління седана Honda Accord відбулася рівно рік тому. Реформений седан отримав переглянуту зовнішність та обзавівся гібридною силовою установкою. А тепер у знаменитої японської чотиридверки з’явилася так звана версія, що «заряджається», здатна забезпечити їй значний запас ходу на одному баку.

Нове виконання “Акорда” отримало назву e:PHEV і використовує під капотом стандартний для моделі 2-літровий бензиновий мотор, що працює за циклом Аткінсона.

Асистує йому два електричні двигуни та тягова батарея більшого розміру, ніж у звичайному гібриді. В результаті сумарна потужність системи складає 215 кінських сил та 335 Нм, що на 8 л.с. більше, ніж у випадку із класичним тримоторником.


Дальність ходу виключно на електротязі машини становить 106 кілометрів, але завдяки 50-літровому паливному баку седан здатний проїжджати без дозаправок 1250 кілометрів. Це той показник, на який «Акорд» не був здатний у жодному зі своїх поколінь.


Зовні далекобійний седан майже нічим не відрізняється від звичайної 4-двері. Єдина різниця, видна оку, полягає у наявності на його лівому передньому крилі лючка для підзарядки акумулятора.


Першим і головним ринком для нової версії Accord стане Китай.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!