Показано електричний Cyber-Hummer: він знищить GMC Hummer EV на бездоріжжі

0
323

Більшість власників GMC Hummer EV їздять на своїх машинах і страждають від того, що з погляду позашляхових характеристик це далеко не істинний Hummer H1, який легший в основу електричного аналога.

Втім, електрична техніка далеко не завжди може бути поганою на бездоріжжі. Це довела компанія «North American Electric Vehicles», яка підготувала електричний пікап, який в усіх відношеннях кращий за масовий GMC Hummer EV.

Автомобіль має потужність до 1000 кінських сил, а також може похвалитися запасом ходу 615 кілометрів. Домогтися цього вдалося завдяки тяговим батареям компанії Tesla, інтегрованим у підпілля позашляховика.


Завдяки 40-сантиметровому дорожньому просвіту та приводам із блокувальними диференціалами, а також відкаліброваним для бездоріжжя тягам машина здатна демонструвати воістину вражаючі показники в дисципліні Off-Road.


За рахунок того, що Cyber-Hummer запозичує зарядні системи у Tesla, у ньому використовуються порти NACS, які дають автомобілю доступ до найбільших зарядних мереж у країні.

Усередині позашляховика реалізовано унікальний інтер’єр із великою кількістю сучасних сенсорних екранів.


У North American Electric Vehicles заявляють, що черга на такі Кібер-Хаммери розтягнулася на шість місяців. Ціни на них починаються від 99 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!