Genesis частково модернізував свій розкішний седан

0
84

Genesis представила частково модифіковану модель G80. Це перше оновлення за 3 роки та 9 місяців з моменту запуску у березні 2020 року. Зовні – решітка радіатора з подвійною сітчастою структурою, що додає вишуканості та чудовості образу. У культових дволінійних фарах Genesis використовується технологія MLA (Micro Lens Array), що забезпечує яскраве світло навіть за умов недостатньої видимості. Всього є 10 кольорів кузова, включаючи новий колір Brooklyn Brown.

Ще однією особливістю є додавання спортивного пакета як нова опція. До його складу входять ексклюзивні елементи інтер’єру та екстер’єру, які додають динамічності, а також спеціальні характеристики, що покращують ходові якості.

В інтер’єрі підкреслено горизонтальну конструкцію. Вбудований широкий дисплей із діагоналлю 27 дюймів створює враження вишуканого та сучасного автомобіля. Користувачі можуть вибрати дво- або трироздільний екран відповідно до своїх уподобань і відображати різний вміст, такий як навігація та онлайн-відеосервіс (OTT).

Силова установка є комбінацією бензинового двигуна 2.5 Turbo (304 л.с. і 422 Нм) і 3.5 Turbo (380 л.с. і 530 Нм) і 8-ступінчастої автоматичної коробки передач. Комбінована паливна економічність становить 10,6 км/л для 2,5-літрового та 9,0 км/л для 3,5-літрового турбомотора.

«G80, який стабільно лідирує у розвитку бренду Genesis, уперше за три роки має новий дизайн та конкурентоспроможність. Ми зміцнимо його позицію як розкішного седана за рахунок посилення конкурентоспроможності», – заявив представник Genesis.

Ціна Genesis G80 становить 58,9 мільйона (1,8 млн гривень) за версію з молодшим мотором і 65,5 мільйона (2 млн гривень) за варіант з бензиновим двигуном 3.5 з турбонаддувом. Спортивний пакет коштує додатково від 4 млн до 5,6 млн он (120 тис. – 150 тис. гривень, згідно з актуальним курсом) в залежності від комплектації.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!