Новий 3-рядний мінівен Nissan на базі Note показали на перших зображеннях

0
433

Третє покоління Nissan Note дебютувало у листопаді 2020 року, а через два роки машина пережила плановий рестайлінг. Автомобіль показав себе як дуже популярний і для нього вже готується альтернативний варіант, який виявиться ще більш містким.

За інформацією інсайдерського японського видання “BestCarWeb”, інженери “Ніссан” розробляють 3-рядний мінівен, який кине виклик Toyota Sienta та Honda Freed.

В основу машини ляже поточне покоління Note, але з доробок. Так, наприклад, довжину колісної бази автомобіля збільшать на 150 мм, що дозволить розмістити ззаду ще один ряд сидінь. Габаритна довжина вена в порівнянні з спорідненим Note додасть 200 мм.

Судячи з перших рендерних зображень, опублікованих незалежними дизайнерами з Японії, машина матиме власний дизайн з незвичайними С-подібними денними ходовими вогнями, всередині яких розташуються основні блоки фар. Крім того, їй дістанеться двоколірне забарвлення кузова, чорні накладки з незабарвленого пластику на бамперах і боковинах, плюс наскрізний блок світлодіодних задніх ліхтарів.

Як силова установка в більш місткому аналогу Nissan Note виступить 1,2-літровий мотор у складі агрегату e-Power. Привід, як і у випадку із соплатформним «Ноутом», можна буде вибирати як передній, так і повний.

Середня витрата палива машини на 100 кілометрів колії становитиме приблизно 5 літрів.

Новинка «Нісан» має дебютувати восени 2024 року. Її орієнтовна ціна дорівнюватиме сумі від 2 мільйонів 500 до 3 мільйонів 500 ієн або 700 тис – 1 млн гривень за нинішнім валютним курсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!