McLaren GTS представлений з потужним двигуном Twin-Turbo V8

0
109

McLaren з радістю змінює назву моделі своїх автомобілів, реалізуючи те, що, можливо, найбільше схоже на рестайлінг. Оновлення часто супроводжуються приростом потужності, і оскільки назва більшості моделей марки є відсиланням до кількості «коней» під капотом, це не дивно. Наприклад, McLaren 720S не так давно був замінений на 750S, званим його укороченим варіантом. Тепер McLaren GT, представлений у середині 2019 року, отримує оновлену версію з приставкою S, доведену до досконалості на всіх рівнях.

Модель McLaren не можна назвати м’якою і комфортною, але сім’я McLaren входять також такі моделі, як Artura, 750S, 765LT і інша «гіперекзотика» від цієї серії, в якій англійці приділили більше уваги повсякденному використанню, ніж у будь-якій іншій моделі. У автомобіля оновлений передній бампер з нових елементами з вуглецевого волокна і декількома глянсовими чорними елементами по всьому периметру. Gran Tourer тепер називається GTS і на сьогоднішній день є найдоступнішим, і не тільки з точки зору ціни.

McLaren GTS представляє нові можливості персоналізації, нові кольори та нові легкосплавні диски. McLaren встановлює в салон нові сидіння та нові варіанти обробки. Якщо придивитися, то можна побачити, що повітрозабірники у верхній частині арок задніх коліс збільшилися в розмірах, задній дифузор оновлено, встановлені титанові колісні болти, які на 35% легше, ніж у GT .

Бітурбований двигун V8 4.0, який раніше видавав 620 к.с., тепер передає на задні колеса 635 к.с. Ця більш висока потужність поєднується з масою автомобіля, яка становить 1520 кг, що на 10 кг менше, ніж у GT. На 1 тонну GTS припадає 418 коней, тому McLaren GTS надзвичайно швидкий. За 3,2 секунди він розганяється з місця до швидкості 100 км/год, а за 8,9 секунди — до 200 км/год. Його максимальна швидкість: 326 км/год. Перемикання передач здійснюється 7-ступінчастою автоматичною коробкою.

Як і інші моделі бренду, GTS також має систему, яка піднімає передню частину, наприклад, на «лежачих поліцейських». Ця система працює як мінімум у два рази швидше, ніж на GT. GTS має багажне відділення на 420 літрів ззаду і капот, під яким можна розмістити ще 150 літрів. Форма цих місць для зберігання речей, звичайно, не ідеальна, але з загальним багажним відділенням в 570 літрів McLaren GTS, на думку англійців, є найпрактичнішим суперкаром на ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!