NanoFlowcell представить електромобіль із запасом ходу на 2000 км

0
275

Пройшло близько десяти років з того часу, як ми вперше познайомилися з NanoFlowcell, швейцарською компанією, яка згодом регулярно давала про себе знати. Наприклад, марка згадувала у своїх цільових електричних моделях «проточні батареї». У січні цього року ми востаннє чули про NanoFlowcell, чий засновник і самопроголошений натхненник Нунціо Ла Векк’я виступив із заявою для преси. У перший місяць 2023 року компанія NanoFlowcell створила Quantino 25, а тепер готує ще одну новинку.

Якщо Quantino 25 був подальшим розвитком Quantino, то тепер NanoFlowcell патентує різні варіанти більшої версії Quant. У автомобіля інша передня панель, а задня частина невідомої і, отже, офіційно неназваної моделі також відрізняється від такої у більш ранніх моделей. Наприклад, задні ліхтарі мають іншу форму, а задній бампер повністю новий.

У своїй останній версії NanoFlowcell Quant, який ще не потрапив у виробництво, мав передбачуваний запас ходу більше 1000 км, частково завдяки гігантським батареям ємністю 300 кВт-год. Менший і молодшийQuantino 25 може проїхати до 2 000 кілометрів. За словами компанії, такий гігантський запас ходу можливий завдяки її спеціальним «проточним батареям». Чи будуть автомобілі NanoFlowcell дійсно побудовані і відправлені в шлях, поки невідомо. Однак якщо вірити словам Ла Векк’я в 2014 року, це справді відбудеться.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!