Розкрито дві довгоочікувані новинки Hyundai, які з’являться у 2024 році

0
498

Південнокорейський автомобільний гігант Hyundai має амбітний план з випуску нових моделей у найближчі роки. Серед них реформовані версії моделей Creta, Alcazar та Kona EV, а також нове покоління субкомпактного паркетника Venue, дебют якого запланований на 2025 рік.

Корейці не приховують прагнення електрифікації і готові підтвердити це в майбутніх релізах, включаючи Creta EV і Exter EV. Обидва автомобілі знаходяться вже на горизонті, але конкретних термінів їхньої прем’єри поки що немає. Натомість відомо, які дві довгоочікувані моделі точно покажуть у 2024 році.

Оновлена ​​Hyundai Creta


Рестайлінгова «Крета» має дебютувати у січні 2024 року, після чого надійде у продаж на низці ринків. Габарити кросовера залишаться незмінними, зате зміниться дизайн. Машині дістанеться екстер’єр, що ріднить її з великим кросовером Palisade.

Модернізація включить у себе появу у бестселера Hyundai нової решітки радіатора з кубоподібними деталями, вертикально розташованих фар, а також більш привабливих денних ходових вогнів.

Усередині машини очікується встановлення 10,25-дюймової цифрової панелі приладів, а під капотом кілька варіантів силових агрегатів, включаючи бензиновий атмосферник, турбомотор і дизель.

Hyundai Verna/Solaris N Line


Разом із «Кретою» у 2024 році Hyundai збирається представити ще один седан, який на ряді ринків відомий під назвою Solaris. Йдеться про спеціальну версію моделі Verna із приставкою N Line. Тестові прототипи таких чотиридверей вже активно їздять дорогами загального користування, частково розкриваючи цей проект компанії.

Передбачається, що Verna/Solaris N Line матимуть низку відмінностей від звичайних седанів. Головні з них – це зовнішні елементи, що надають машин спортивності. Серед них мають бути червоні гальмівні супорти, легкосплавні колісні диски агресивного дизайну, а також спеціальне обважування.

Технічно машини не зміняться і комплектуватимуться двигуном, який є прерогативою «топових» комплектацій цієї моделі. Його потужність залежно від ринку може досягати позначки 160 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!