Нове покоління Toyota Camry: з’явилися свіжі зображення та подробиці

0
1001

Про те, що японська Toyota згортає виробництво седана Camry у себе на батьківщині, стало відомо ще на початку цього року. Останні машини зійдуть із конвеєра місцевого заводу марки наприкінці жовтня.

Але ховати цю модель керівництво “Тойоти”, зрозуміло, не має наміру. І має намір продовжувати продавати Camry на більшості експортних ринків. Причому незабаром це буде вже нове покоління.

У жовтні сталося відразу кілька витоків , в ході яких було частково розсекречено екстер’єр якогось седана Toyota. Передбачалося, що ним може бути нова Camry (XV80). Взявши за основу ці зображення незалежний дизайнер з ніком Theottle показав, як може виглядати один із найзнаменитіших седанів «Тойоти» з переходом у нову генерацію.


Автомобільний художник впевнений, що нова Camry багато почерпне у своєму екстер’єрі у лінійки сучасних моделей Crown. Зокрема, у машини буде така сама C-подібна оптика. Ця версія виглядає найбільш реалістично з огляду на те, що схожі фари були у загадкового седана на тизері.

Крім цього машина обзаведеться іншими бамперами, радіаторними гратами, іншими ліхтарями і глянсовими накладками на дверях.


Технічних подробиць про машину, зрозуміло, поки що немає, але деякі ЗМІ пишуть, що новій Camry дістанеться 2,5-літрова гібридна силова установка на 236 кінських сил, а також продуктивніший варіант на базі 2,4-літрового турбомотора (для версії TRD) . Віддача останнього у випадку з Toyota Crown складає 340 л. і повинна виявитися такою ж, у тому числі і в Camry.

Офіційна прем’єра нової Camry може відбутися до кінця цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!