Легендарний Honda Prelude повертається, але поки що лише у вигляді концепту

0
208

Honda здивувала своїх шанувальників на виставці у Японії, офіційно представивши нове покоління Prelude. Поки автомобіль перебуває у статусі концепту, проте з того, що можна сказати вже зараз, серійна модель навряд чи сильно відрізнятиметься від прототипу.

Більше того, цілком «товарні» дизайнерські рішення натякають на те, що її прем’єра не повинна виявитися надто далекою за часом.

На жаль, компанія майже нічого не розкрила ні про найновіший Prelude, ні про його силову установку, ні про тимчасовий період, в якому він повинен з’явитися у продажу.


Цілком можливо, що нова модель буде рухатися за рахунок електрики, але, як уже було сказано вище, офіційно поки що нічого невідомо.

За 20-дюймовими колесами помітні гальма Brembo, а сам дизайн автомобіля нагадує Civic, але з набагато агресивнішими лініями.


Вікна навмисне затемнені, що говорить про те, що розробка інтер’єру, ймовірно, знаходиться ще в процесі і салон буде готовий ближче до дебюту серійної версії машини.


Нагадаємо, модель Prelude з’явилася в лінійці «Хонди» наприкінці 70-х років минулого сторіччя та проіснувала протягом п’яти генерацій. У 2000 році керівництво компанії оголосило, що виробництво автомобіля припинено через низку причин, які було вирішено не розкривати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!