Головна Авто Стало відомо, як виглядатиме новий Renault Duster

Стало відомо, як виглядатиме новий Renault Duster

0
528

Кросовер Renault Duster третьої генерації збиратимуть у Туреччині. Автовиробник опублікував кілька офіційних зображень майбутньої новинки.

Популярний в України кросовер Renault Duster готується до зміни покоління. Новинку показали на кількох офіційних зображеннях та розповіли, що модель збиратимуть у Туреччині.

Новий Renault Duster має Y-подібні задні ліхтарі, нове оформлення багажних дверей з виштампуванням, чорні декоративні накладки за передніми арками з прорізами, а також вузькі решітки радіатора з інтегрованою оптикою у вигляді все тієї ж Y. При цьому ручки задніх дверей винесені на стійки . Інтер’єр новинки поки що не показали.

Європейським покупцям новий кросовер Duster запропонують із бензиновою «турботрійкою» робочим об’ємом 1,2 літра (130 к.с.), 48-вольтовим стартер-генератором, 6-швидкісною «механікою» та повним приводом. Модифікація Duster Eco-G 100 отримає бипаливний 3-циліндровий турбоагрегат 1.0 (бензин і пропан; 100 к.с.) і також механічну трансмісію. Топ-варінатом виступить бензин-електричний Duster Hybrid 140 з 1,6-літровим атмосферником і електродвигуном, які сумарно видають 140 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.