Toyota Fortuner змінить покоління у 2024 році: як він зміниться

0
354

Позашляховик Toyota Fortuner є наріжним каменем для японського автовиробника в азіатських країнах. Трирядна рамна модель, актуальна генерація якої продається з далекого 2015 року, побудована на базі пікапа Hilux і незабаром має пережити довгоочікувану зміну покоління.

Які зміни варто чекати від цього «скрізь ходу» розповіли в Індії, супроводживши цю інформацію рендерними зображеннями машини.

Судячи з комп’ютерної візуалізації, новий Fortuner приміряє модернізовану передню частину кузова з характерним дизайном решітки радіатора, оновленими фарами і світлодіодними денними ходовими вогнями, а також переробленим бампером та іншими «протитуманками».


Машина буде виглядати більш агресивно в порівнянні з попередником, а також отримає легкосплавні колісні диски нового дизайну, яскраво виражену форму колісних арок, інші дверні панелі та облицювання кузова з незабарвленого пластику.


Технічні подробиці про нове покоління Fortuner поки не розкриваються, але, швидше за все, машину збудують на платформі TNGA-F. Разом з цим “візком” машині дістанеться м’яко-гібридна силова установка на базі 2,8-літрового турбодизеля, який агрегатують 48-вольтовим стартер-генератором. Як трансмісія виступить як 5-ступінчаста МКПП, так і 6-діапазонний «автомат».


Очікується, що світова прем’єра нового покоління Fortuner відбудеться у першому кварталі наступного року. У продаж машина надійде ближче до середини 2024-го.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!