Новий MINI Cooper SE дебютував у версії JCW

0
171

Компанія MINI представила нову версію електричного хетчбека Cooper SE під назвою JCW Trim. Назва версії відсилає до найпотужніших модифікацій MINI, які зазвичай називаються John Cooper Works, але новинка буде відрізнятися від стандартного Cooper SE, за великим рахунком, тільки дизайном і розширеною комплектацією.

Комплектація JCW Trim передбачає більш агресивний аеродинамічний обвіс, а також чорно-червоно-білу гаму оформлення кузова. Електромобіль укомплектують 18-дюймовими колісними дисками, а світлодіодну оптику забезпечать новим «світловим підписом».


У салоні такого Cooper SE з’являться оригінальне оздоблення та прикраси у вигляді картатого прапора. Також зміниться оформлення інтерфейсу бортової медіасистеми.

Бортова електроніка отримає новий режим роботи Go-kart за прикладом представленого нещодавно Countryman JCW. При його активації підсвічування інтер’єру стає червоним, а відгуки на педаль газу загострюються. Також список асистентів водія поповниться дистанційним паркувальником.

Тридверний MINI нового покоління дебютував як електромобіль на початку осені. Для нього пропонуються два варіанти силових установок, але виконання JCW Trim буде доступним лише для найпотужнішого. Це двигун на 218 к.с. та 330 Нм, з яким Cooper SE може прискорюватися до 100 км/год за 6,7 секунд. Водночас повноцінна заряджена модифікація з аналогічною назвою електрокар теж з’явиться, але відбудеться це лише в 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!