Найменший кросовер Kia переживе рестайлінг: що в ньому зміниться

0
449

Kia Sonet – це субкомпактний кросовер корейської марки, що тісно пов’язаний з іншою бюджетною моделлю Hyundai Venue. Прем’єра машини відбулася в 2020 році, а основними ринками її збуту була Індія, Китай та країни, що розвиваються. Втім, з розвитком тенденцій деякі з оригінальних елементів дизайну автомобіля за цей час вийшли з моди, що призвело до необхідності його косметичного ремонту.

Дебют рестайлінгового Kia Sonet був запланований на кінець цього року, але машина розсекречена набагато раніше. Фото та інформація про неї спливли в базі китайського мінпрому.

Візуальні зміни в кросовері повинні здебільшого зосередитися спереду, де з’явиться інша решітка радіатора з більш складними фарами, а також більш сучасний логотип марки, встановлений на капоті, і модернізовані фари.

Ззаду автомобілю дісталися ліхтарі у вигляді іклів, які перетікають у трохи перекроєний бампер.


Загалом дизайн машини хоч і зміниться, але за своїм стилем повторюватиме те, що нещодавно сталося з седаном і хетчбеком Kia K3.

Частина змін торкнеться і салону Sonet, але як він виглядатиме поки не показали. Проте багато хто впевнений, що всередині на машину чекає поява нової передньої панелі та іншого дисплея мультимедійної системи.


У Китаї продавати Kia Sonet збираються з колишнім 1,5-літровим атмосферним двигуном Kia G4FL, що видає 117 кінських сил. Зв’язку йому становитиме варіатор CVT.

Що стосується Індії, то на цьому ринку найкомпактніший кросовер “Кіа” отримає під капот як 1,2-літровий “атмосферник”, так і літровий турбомотор і навіть півторалітровий “турбодизель”. Привід у всіх випадках, як і раніше, буде лише переднім.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!