У Мережі показали, як міг би виглядати спортивний універсал Tesla

0
529

Компанія Tesla відома тим, що намагається тримати консервативний підхід до своєї лінійки моделей, зберігаючи її простоту та акуратність, а також приділяючи особливу увагу економії за рахунок масштабування.

Втім, деяких шанувальників марки це не влаштовує, і вони мріють побачити щось зовсім нове. Допомогти в цьому вирішив незалежний дизайнер студії «Sugar Design», який продемонстрував абсолютно нову Tesla.


Ціль автомобільного художника полягала в тому, щоб створити великий «хетчбек» або щось середнє між BMW 3-Series GT, а також його аналогом Touring. У результаті машина, що вийшла, повинна була поєднувати в собі вантажний простір універсала і привабливі лінії купе.

В основу проекту лягла нещодавно оновлена ​​Tesla Model 3. У оригіналу віртуальний концепт запозичив усю передню частину кузова, але відрізняється в інших деталях.


Так, наприклад, неіснуюча Tesla Model 3 GT (саме так назвав її дизайнер) має збільшену колісну базу, а також перероблену лінію даху та корми, зовні нагадуючи щось на кшталт Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake.


Кінцевий результат виглядає як потенційний конкурент Zeekr 01, який зараз активно продається у Китаї та вважається одним із потенційних суперників моделям американської марки за рахунок своєї практичності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!