Нові фото нового електричного седана Xiaomi SU7

0
396

Згідно з опублікованими в Мережі фото, салон оснащений величезним дисплеєм і вузькою приборкою за кермом . Кермо отримало три спиці, на якому зроблені кнопки та важелі. Варто виділити наявність кнопки перемикання режимів, що може говорити про наявність різних режимів їзди або опцій автомобіля. У центрі керма ще видно напис бренду Xiaomi.

Цікавими деталями виявився лідер на даху та активний спойлер ззаду . Це говорить про наявність передових систем допомоги водієві, на кшталт автоматичного гальмування та контролю дистанції. Крім того, машину ще оснастили датчиком Face ID на середній стійці.

Новий електроседан Xiaomi SU7 пропонуватиметься у двох виконаннях силової установки. Перший варіант буде оснащений заднім приводом та мотором з віддачею 300 л. с., в той час як друга версія матиме повний привод і максимальну потужність двигуна до 673 л. с.

Бюджетніша модифікація буде використовувати акумуляторний блок BYD, тоді як більш дорога версія отримає акумулятор CATL. Якщо вірити чуткам, то прем’єра Xiaomi SU7 має відбутися у грудні, а вартість автомобіля складатиме близько 42 000 доларів .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!