Найдешевша Tesla: як вона може виглядати

0
196

Tesla вже представила оновлений електрокар Model 3 і готується до того, щоб розпочати продаж пікапа Cybertruck, що звільнить ресурси компанії для завершення одного з, мабуть, найбільш довгоочікуваних проектів – масового електромобіля вартістю до 25 тисяч доларів. Як може виглядати такий автомобіль, показали незалежні дизайнери з видання «Motor1».

Нещодавно опублікована біографія Ілона Маска розкрила деякі подробиці про майбутню новинку “Тесли”, які якраз і були враховані авторами викладених у Мережу рендерів.

У книзі говорилося, що в дизайні найдешевшої Tesla буде використана велика частка екстер’єру пікапа Cybertruck, а сам зовнішній вигляд машини виявиться максимально футуристичним.

Судячи з комп’ютерних зображень, у новинки Tesla з ціною до 25 тисяч доларів дійсно буде дизайн, який має ріднити її з «Кібертраком».

Машині дістануться незграбні лінії кузова, а також схожа вузька світлодіодна оптика спереду. Доповнити загальну картину мають пластикові глянцеві накладки на колісних арках, а також матові спідниці та накладки на бамперах.


Силует машини виглядає максимально аеродинамічним, а дверні ручки для меншого опору вітру втоплені в кузов.

У лінійці Tesla новинка розташується на сходинку нижче за Model 3. Передбачалося, що машину назвуть Model 2, проте згодом Ілон Маск спростував цю інформацію.

Технічні подробиці про автомобіль не наводяться, але ходять чутки, що запас ходу електромобіля становитиме близько 400 кілометрів.

Виробництво найдешевшої моделі у лінійці Tesla стартує наприкінці 2024 року. Причому його випуском можуть зайнятися заводи одразу у кількох країнах – у США, Китаї, Мексиці та, можливо, в Індії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!