Авто

Volkswagen анонсував новинки на 2024 рік

Share

Друга половина року видалася напруженою для вольфсбурзького автовиробника. З початку літа минулого року новинки йшли одна за одною, між оновленнями ключових моделей, а також новими машинами. Незважаючи на те, що фірма вже заявила, що їй необхідно скоротити терміни розробки нових автомобілів, вона не поспішає.

Німецька фірма вже запустила продаж нового Passat в Німеччині, і незабаром автомобіль з’явиться в інших країнах європейського континенту, як це сталося всього кілька тижнів тому з третім поколінням Tiguan.

Гібридні версії універсала і позашляховика, що підключаються, з’являться набагато пізніше, тобто в 2024 році. Але це не всі новинки, які заплановані на наступний рік. Так компанія планує показати оновлений T-Cross. Невеликий позашляховик, вироблений в Іспанії, був представлений на початку літа минулого року, але його ціни поки невідомі, оскільки Volkswagen вирішив віддати перевагу старшим моделям.

Весна також стане одним із найважливіших сезонів року для німецького бренду, і особливо в галузі електромобілів. У квітні мрія виробника справдиться: довгоочікувана спортивна версія ID.3 GTX дебютує одночасно з ID.7. У перші тижні червня до дилерських центрів надійде оновлений Golf.

До новинок увійде і Multivan eHybrid, модель, яку ми бачили на тестах, і яка матиме оновлений інтер’єр, скопійований з нових легкових автомобілів. Також у продажу надійде ID.BUZZ Largo.

Німецька фірма завершить рік ще однією новинкою у лінійці електромобілів. ID.7 Tourer надійде до дилерських центрів у середині жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Volkswagen

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024