Головна Авто Volkswagen анонсував новинки на 2024 рік

Volkswagen анонсував новинки на 2024 рік

0
454

Друга половина року видалася напруженою для вольфсбурзького автовиробника. З початку літа минулого року новинки йшли одна за одною, між оновленнями ключових моделей, а також новими машинами. Незважаючи на те, що фірма вже заявила, що їй необхідно скоротити терміни розробки нових автомобілів, вона не поспішає.

Німецька фірма вже запустила продаж нового Passat в Німеччині, і незабаром автомобіль з’явиться в інших країнах європейського континенту, як це сталося всього кілька тижнів тому з третім поколінням Tiguan.

Гібридні версії універсала і позашляховика, що підключаються, з’являться набагато пізніше, тобто в 2024 році. Але це не всі новинки, які заплановані на наступний рік. Так компанія планує показати оновлений T-Cross. Невеликий позашляховик, вироблений в Іспанії, був представлений на початку літа минулого року, але його ціни поки невідомі, оскільки Volkswagen вирішив віддати перевагу старшим моделям.

Весна також стане одним із найважливіших сезонів року для німецького бренду, і особливо в галузі електромобілів. У квітні мрія виробника справдиться: довгоочікувана спортивна версія ID.3 GTX дебютує одночасно з ID.7. У перші тижні червня до дилерських центрів надійде оновлений Golf.

До новинок увійде і Multivan eHybrid, модель, яку ми бачили на тестах, і яка матиме оновлений інтер’єр, скопійований з нових легкових автомобілів. Також у продажу надійде ID.BUZZ Largo.

Німецька фірма завершить рік ще однією новинкою у лінійці електромобілів. ID.7 Tourer надійде до дилерських центрів у середині жовтня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.