Названі найнадійніші автомобілі Toyota всіх часів: у списку немає Land Cruiser та Hilux

0
838

Автомобілі Toyota завжди вважалися одними з найневбивніших машин на планеті і вони залишаються такими до сьогоднішнього дня, стабільно входячи у всілякі рейтинги надійності.

Журналісти з американського видання «Slash Gear» прошерстили всі найавторитетніші агентства, що публікують списки найміцніших автомобілів, вибравши серед них найнадійніші Toyota.

Список виявився вкрай цікавим, оскільки не включив у себе як мінімум дві моделі японської компанії, які вважаються найбільш безвідмовними.

Відкрив ТОП-12 компактний кросовер Toyota C-HR 2020 випуску, який похвалили як за загальну надійність, так і за ліквідність. За ним розташувався Toyota 4Runner 2017 року випуску, названий не тільки відмінним «пройдисвітом», але ще й одним з японських автовиробників, що рідко ламаються в гамі.

Десяте місце забезпечив собі один із найнадійніших мінівенів на планеті – Toyota Sienna 2012 року випуску, тоді як дев’ятим стала Toyota Tundra 2013 року.

З восьмого до другого місця в цьому рейтингу розташувалися також: Toyota Tacoma (2008), Toyota Highlander (2008), Toyota Venza (2014), Toyota RAV4 (2013), Toyota Corolla (2016), Toyota Prius (2008), а також Toyota Camry Hybrid (2014). При цьому найміцнішим автомобілем Toyota за всю її історію виявився названий звичайний варіант Toyota Camry 2014 випуску.

Цікаво, але до підсумкового рейтингу не увійшов ні позашляховик Toyota Land Cruiser, ні пікап Toyota Hilux, які традиційно вважаються одними з найнадійніших автомобілів як у своїх сегментах, так і в лінійці цієї компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!