Nissan показав новий кросовер Hyper Urban

0
95

Компанія Nissan розсекретила першу новинку, яку має намір показати на майбутньому Токійському автосалоні, відомому як Japan Mobility Show. Їй виявився якийсь міський кросовер під назвою Hyper Urban, який має стати родичем електричного «паркетника» Ariya, що вже продається.

Як можна помітити на викладених у Мережі скетчах, екстер’єр моделі Hyper Urban буде різким відходом від нинішнього стилю Nissan, який використовувався, у тому числі і в проекті Ariya. Машина отримає незграбні лінії та поверхні, які чимось навіть нагадують автомобілі Hyundai.


Попереду у нового концептуального кросовера японської марки буде світлодіодна світлова смуга на всю ширину, а також сильно вигнутий усередину бампер, який має гармоніювати з дверима-метеликами.

Інтер’єр вражає не менше ніж екстер’єр. Через задню частину машини всередині проглядаються крісла, схожі на лаунж, а також великі пуфи та масивний центральний екран, яким можуть насолоджуватися навіть пасажири на задніх сидіннях.


Вочевидь, левова частка рішень, показаних у прототипі на зображеннях, є непрактичними. Втім, Nissan це не бентежить, оскільки поки що це лише концепція.


Про технічний бік Hyper Urban «ніссанівці» замовчують, але ця інформація буде розкрита вже незабаром на автосалоні в столиці Японії. Терміни появи серійного варіанта кросовера Hyper Urban поки що не розкриваються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!