Тираж електричного кабріолета Polestar 6 збільшать через великий попит

0
220

Компанія Polestar у 2022 році пообіцяла випустити лише 500 екземплярів кабріолету 6 із жорстким складаним верхом та 884-сильною силовою установкою. Однак, як пише Autocar, голова фірми Томас Інгенлат заявив про готовність збільшити тираж на тлі сильної зацікавленості покупців.

Історія кабріолету почалася з концепту Polestar o2, який, за заявою фірми, викликав такий приголомшливий позитивний відгук, що Polestar змушена була ухвалити рішення про його серійне виробництво.

Polestar 6 базується на платформі Polestar 5 і оснащується тією ж силовою установкою. Це зв’язка двох електромоторів, що розвивають 884 к.с. та 900 Нм. Це дозволяє прискорюватись до 100 км/год за 3,2 секунди. Незважаючи на характеристики, гідні суперкара, Polestar вважає за краще позиціонувати кабріолет 6 як автомобіль на кожен день.

Спочатку до виробництва було заплановано лише обмежену партію, яку розібрали за тиждень після відкриття прийому замовлень минулої осені. Зараз у компанії наголошують, що якщо зацікавленість ринку збережеться, тираж буде збільшено. Тим самим Polestar 6 втратить частину своєї ексклюзивності, але про жодні можливі компенсації для покупців, які вже оформили замовлення, поки не повідомляється. Складання товарних електрокарів Polestar планує розпочати в 2026 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!