Топ-3 моделі, які зруйнували репутацію популярного в Україні автовиробника

0
198

Сьогодні, на світовому автомобільному ринку, де конкуренція завжди така висока, підтримка репутації бездоганних брендів – завдання не для слабаків. Але іноді навіть великі учасники ринку, такі як Chevy, стикаються з труднощами, оскільки їх імідж може серйозно постраждати.

У Chevrolet є 3 моделі, які викликали хвилю невдоволення серед власників. Це Chevrolet Spark, Chevrolet Aveo і Malibu.

Chevrolet Spark

Модель Chevrolet Spark актуальна в тих випадках, коли мінімалізм часто не підтримується. Намагаючись створити бюджетний автомобіль, виробник проігнорував важливі функції, які були важливі для власника.

Виходячи на ринок, Хетчбек Chevrolet Spark обіцяв економічність і компактність. Однак багато власників скаржилися на повну відсутність хоч якогось комфорту і обмежену функціональність салону. Компактні розміри можуть бути перевагою для міського автомобіля, але не в тому випадку, якщо це впливає на зручність.

Chevrolet Aveo

Ще одна модель, яка поставила під сумнів репутацію Chevrolet, – це Aveo.1 автомобіль здобув популярність завдяки своїй паливній економічності та доступності за ціною, але численні тести на безпеку виявили серйозні недоліки в системі безпеки.

Також автовласники часто скаржаться на те, що у них часто виникають проблеми з Aveo. Зокрема, він оснащений підвіскою, заднім гальмом, двигуном і пічкою.

Chevrolet Malibu

Chevrolet Malibu позиціонувався як автомобіль преміум-класу, що конкурує з елітними брендами. Однак проблеми з трансмісією та надмірна витрата палива є основними перешкодами. Замість того, щоб обзавестися красивим і дорогим автомобілем, власники зіткнулися з несподіваними проблемами. І ремонт цього автомобіля виявився занадто дорогим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!