Opel показав оновлений фургон Combo

0
435

Opel оновив фургон Combo. Він отримав фірмову решітку Vizor, матричні фари, цифрове дзеркало заднього виду та іншу просунуту електроніку.

У «візор» Opel Combo вбудовані матричні фари з системою IntelliLux з 14 світлодіодними елементами. Вони автоматично перемикаються на дальнє світло, регулюючи довжину конуса. Наприклад, коли електроніка помічає зустрічний автомобіль, вона на короткий час вимикає дальнє світло, щоб не сліпити водія. Combo став першою моделлю у своєму класі з такою опцією, наголошують в Opel.

 

Мультимедійна система з 10-дюймовим екраном працює на Snapdragon Cockpit – платформі американської фірми Qualcomm. Панель приладів – цифрова. Базова комплектація має станцію для смартфона, який при підключенні через спеціальний додаток виконує роль мультимедіа і «зв’язується» з кнопками на кермі.

В оснащення увійшло цифрове дзеркало заднього виду, доповнене двома камерами над задніми дверима і під зовнішнім дзеркалом з боку пасажира. З їхньою допомогою можна бачити те, що відбувається в «сліпих» зонах. Крім цього, є комплекс з 18 удосконалених систем допомоги водієві.

Характеристики силової установки поки що оприлюднені лише для «батарейного» Combo Electric. У рух його приводить 136-сильний електромотор (270 Нм), що розганяє LCV до максимальної швидкості 130 км/год. Батарея ємністю 50 кВт-год забезпечує до 330 кілометрів ходу – на 50 більше, ніж у попередника. Є функція швидкого заряджання, що дозволяє поповнити запас енергії до 80 відсотків за пів години.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.