Toyota підтвердила дебют нової Camry з електромотором та повним приводом

0
256

Американський підрозділ компанії Toyota підтвердив, що готує до дебюту седан Camry нового покоління: прем’єра призначена на 14 листопада цього року. Крім цього, опубліковано черговий тизер майбутньої новинки, який дає зрозуміти, що в американської версії Camry з’явиться бензоелектрична модифікація з повним приводом.

Якщо перший тизер від підрозділу Toyota USA не містив ніякої інформації, і доводилося лише здогадуватися, що йдеться саме про модель Camry , то зараз компанія Toyota підкреслила, що публіці покаже саме нове покоління даного седана.

Так, друге за рахунком зображення демонструє частину вузького заднього ліхтаря та кришки багажного відсіку із шильдиками HEV та AWD . Відповідно, зі зміною поколінь модель Camry отримає і гібридну установку, що не заряджається, в поєднанні з системою повного приводу.


Ще один натяк на майбутнє седана Camry можна побачити в супровідному тексті: компанія Toyota пообіцяла, що Camry підніметься на нову висоту. За однією з версій, в новому поколінні седан набуде деяких позашляхових елементів на кшталт застосованих на крос-седані Toyota Crown .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!