Новий кросовер Kia вперше зняли в природному середовищі – фото

0
64

Три тижні тому відбулася офіційна прем’єра нового серійного електричного кросовера Kia EV5. Ось тільки корейці показали його лише на статичних студійних зображеннях і як виглядатиме ця модель наживо досі невідомо.

Напередодні блогери з YouTube-каналу «Shorts Car» зуміли вистежити кросовер, що ще не вийшов у продаж, на дорогах Сеула, після чого уважно вивчили його поблизу на одному з парковок.

До об’єктивів потрапив передсерійний прототип EV5, позбавлений будь-якого камуфляжу. Незважаючи на незначні відмінності від “товарного” кросовера, автомобіль виглядає практично ідентичним серійному “паркетнику”.

У нього встановлені повнорозмірні зовнішні дзеркала заднього виду, а не камери, як у концепт-кара, а також прогресивні поворотники.


Єдине, що викликало у блогерів питання, то це великі зазори між кузовними елементами. Втім, це також можна пояснити тим, що їм вдалося вистежити поки що передсерійний варіант машини, і на момент її запуску у виробництво ці недоліки будуть усунуті.

Відео дає гарне уявлення про розміри EV5. Автомобіль виглядає компактно і близько до бестселера Kia Sportage завдяки довжині 4,6 метра і колісній базі 2,7 метра.

В основі нового електрокросовера “Кіа” лежатиме архітектура E-GMP. У Китаї такий «паркетник» запропонують в одномоторній версії з електричним силовим агрегатом на 215 кінських сил та 310 Нм, але на інших ринках можна буде розраховувати, у тому числі на повнопривідні варіанти з двома двигунами.

У продаж у «Піднебесній» EV5 надійде до кінця року, після чого може приїхати до Росії по паралельному імпорту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!