Компанія Porsche представила інтер’єр оновленого Panamera 2024 року

0
321

Інтер’єр нового Porsche Panamera третього покоління був оновлений, передбачивши чистіший і футуристичний дизайн флагманського седана марки. Новий Panamera, який буде представлений наприкінці листопада, матиме традиційний двигун внутрішнього згоряння, так і електрифіковану моторну гаму.

А поки що ми можемо заглибитись у розкішний новий інтер’єр Panamera, розпочавши з технологій. Прямо перед водієм встановлений новий 12,6-дюймовий вигнутий екран, який поєднується з опціональним дисплеєм проекційним. Дисплей водія має широкі можливості налаштування та може підтримувати все, від традиційного вигляду з п’ятьма дисками до повноцінного навігаційного екрану.

Пару йому становить типовий 12,3-дюймовий центральний тачскрин і опціональний дисплей для пасажира в головній частині панелі приладів, який тепер пофарбований в глянсовий чорний колір по всій довжині. Обидва працюють з ідентичним інтерфейсом користувача, заснованим на системі Cayenne.

Щоб звільнити місце на центральній консолі Panamera, селектор КПП тепер встановлений у верхній частині панелі приладів, як у Taycan і новому Cayenne, з комбінацією сенсорних і фізичних елементів управління для кліматичної системи, яка тепер знаходиться там, де раніше знаходився важіль перемикання передач.

У задній частині салону простір над головою досить обмежений, особливо при оснащенні панорамним дахом. У чотиримісному варіанті Porsche також буде оснащений заднім сенсорним екраном, щоб дати заднім пасажирам доступ до таких речей, як навколишнє освітлення та вентиляція.

Вперше Porsche запропонує варіант салону без шкіри, що поєднує тканину та вставки Porsche Race-Tex із малюнком «Pepita». Вона поєднує в собі традиційне оздоблення шкіри як в однотонному, так і двоколірному дизайні, з додатковими варіантами обробки, включаючи матову деревину і вуглецеве волокно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!