Volkswagen готує оновлений Crafter

0
187

Компанія Volkswagen готує до швидкої презентації оновлений Crafter. Основні нововведення будуть сконцентровані в інтер’єрі.

Комерційний автомобіль, як і раніше, пропонуватиметься у двох варіантах колісної бази (3,64 та 4,49 метра), у різних вагових категоріях (повна маса автомобіля – до 5500 кг), а також у версіях, що відрізняються за висотою даху (від 2,4 до майже 3 метрів) та довжини (від 6 до 7,4 метра). Візуальних відмінностей в екстер’єрі, судячи з ескізу, практично не буде, хіба трохи інакше оформлена решітка радіатора та нижня частина переднього бампера.

Натомість Crafter отримає новий салон. По центру передньої панелі розташовується окремий горизонтальний планшет інформаційно-розважальної системи останнього покоління, яка дебютувала на мінівені ID. Buzz з подовженою колісною базою. У базових версій діагональ тачскріна складає 10,3 дюйма, за доплату доступний дисплей на 12,9 дюйма.

Під екраном розташовуються сенсорні кнопки, що підсвічуються, які дозволяють відрегулювати температуру в салоні та гучність звуку. Ще в оновленого Volkswagen Crafter з’явився великий віртуальний щиток приладів з різними варіантами відображення інформації, а селектор автоматичної коробки передач тепер розміщується на рульовій колонці.

Ще під час оновлення моделі додали різних систем безпеки, зокрема екстрене гальмування з функцією виявлення велосипедистів та пішоходів, розпізнавання дорожніх знаків, моніторинг «сліпих» зон тощо.

Як розповіли у Volkswagen, оновлений Crafter запропонують у версіях з переднім, заднім та повним приводом. Віддача дизельних чотирициліндрових турбомоторів залишиться незмінною – 140, 163 та 177 к.с. Їм запропонують 6-ступеневу механічну коробку передач і 8-ступеневий «автомат».

Старт продажу рестайлінгового Volkswagen Crafter у Європі намічено на квітень наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!